برگزاری نخستین وبینار تخصصی رؤسای دانشگاه عضو «iaup » در جزیره کیش
رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه (IAUP) گفت: نخستین وبینار تخصصی رؤسای دانشگاه های عضو «iaup» به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر ملک زاده در جمع خبرنگاران به تشریح جزییات این وبینار پرداخت و اظهار داشت: این نشست در راستای راه اندازی دفتر منطقه ای آسیای مرکزی و خاورمیانه اتحادیه بین المللی رؤسای دانشگاه های جهان «iaup» در جزیره کیش به عنوان یک دفتر دائمی و منطقه ای دانشگاه های آسیای مرکزی و خاورمیانه، برگزار شد.
او با بیان اینکه برای نخستین بار ریاست دفتر منطقهای iaup به عهده یک ایرانی گذاشته شده است، گفت: امیدوارم با یک همدلی و هم افزایی بین دانشگاه های کشور به دستاوردهای خوبی در زمینه تبادل نظر استاد و دانشجو برسیم.
وی افزود: در این نشست به پیشنهاد دکتر مظفری رئیس سازمان منطقه آزاد کیش مقرر شد این جزیره به صورت پایلوت به یک مرکز دیپلماسی علمی تبدیل شود که این مهم می تواند یکی از ظرفیت هایی بسیار مهم برای معرفی پتانسیل های علمی و جاذبه های گردشگری این منطقه به کشورهای خارجی باشد.
پدر علم نوین گردشگری گفت: تبادل استاد و دانشجو از اهداف مهم دفتر منطقهای iaup است و در این راستا نیز نشست های تخصصی دفتر منطقهای ایران بین دانشگاه های تخصصی عضو «iaup» به منظور ارتقای رنکینگ دانشگاه های ایرانی بیش از پیش برگزار می شود.
براساس این گزارش، نشست تخصصی رؤسای منطقه آزاد کیش و جمعی از رؤسای دانشگاه های عضو «iaup» با همکاری منطقه آزاد کیش برگزار و در آئین افتتاحیه که با حضور رئیس کل «iaup» پروفسور «کاخا شنگلیا»، رئیس اتحادیه دانشگاه های جهان برگزار شد، دکتر مظفری رئیس منطقه آزاد کیش و دکتر ملکزاده رئیس منطقه «iaup» سخنرانی کردند.
رؤسای دانشگاه های «کاکاکوس» گرجستان، دانشگاه «فدرال کازان» روسیه، دانشگاه «پرزیدنت» اندونزی، دانشگاه علوم کاربردی وین اتریش، دانشگاه صنعت و نفت آذربایجان، دانشگاه ملی آگاربان ارمنستان، دانشگاه بیشکک قزاقستان و دانشگاه آموزش دولتی ارمنستان نیز در این آئین به بیان دیدگاه های خود پرداخته و از برنامه های دفتر منطقهای iaup به ریاست پروفسور ملک زاده استقبال کردند.
دکتر ملک زاده همچنین در خصوص فعالیت های پژوهشی دفتر منطقهای iaup نیز گفت: در حوزه پژوهش به صورت کاربردی طرح های مشترکی را بین دانشگاه های عضو در نظر داریم که در این راستا دفتر منطقه ای حمایت کامل را انجام خواهد داد.
به گزارش «تماشا»، حضور دکتر ملک زاده به عنوان یک ایرانی در رأس دفتر منطقهای iaup می تواند این ظرفیت را به وجود آورد تا دانشگاه های کشور زمینه های ارتقای رنکینگ خود را با تعاملات بین المللی فراهم کرده و از این قبل به تولید دانش، توسعه کیفی و کمی خود و جنبش نرم افزاری نیز دست یازند.
در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه جامعة المصطفی، سازمان بین المللی سی تی وان که یک سازمان تخصصی در حوزه پژوهش واستاندار جهانی است، عضو iaup هستند و بنا به گفته دکتر ملکزاده دانشگاههای دیگری نیز درخواست عضویت داده اند.
لازم به ذکر است؛ حدود 900 دانشگاه های جهان عضو iaup هستند که 26درصد آنها از دانشگاه های رنکینگ یک تا هزار آمریکا هستند.
دانلود صفحه روزنامه تماشا مورخ 17 آبان 1399
بازنشر خبر از وبسایت روزنامه تماشا
http://www.tamashanewspaper.ir/news-details/40711-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D8%B1%D8%A4%D8%B3%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B9%D8%B6%D9%88-%C2%ABiaup-%C2%BB-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%87-%DA%A9%DB%8C%D8%B4